JW BÄNDIKOKOONPANOT

JW & Flangers 

Kokoonpano:
Antti Järvinen (soolokitara)
Pepe Lehvä (komppikitara, basso)
Marko Knuuttila (komppikitara)
Jaakko Päärnilä (rummut)
Jani Taipale (basso, laulu, saksofoni)
Jani Wickholm (laulu & kitara) 
Jani on yhdistänyt voimansa Tanssiorkesteri Flangersin kanssa ja valtaa nyt myös tanssilavat ympäri Suomen. JW & Flangers soittaa kitarasovitteista tanssimusiikkia laadukkain soundein. Ohjelmisto koostuu tunnetuista kappaleista 60-luvulta tähän päivään. Mukana myös erikoisuuksia ja mielenkiintoisia sovituksia. Flangers on perustettu Kotkassa 1995. Janin ääni sopii bändin soundiin täydellisesti. Kokoonpanon repertuaariin kuuluu mm. foxtrot, tango, valssi, hidas valssi, humppa, jenkka, polkka, jive ja bugg. Jos siis etsit kokoonpanoa tanssilavoille tai -parketeille JW & Flangers on valintasi.

JW & Band

  Kokoonpano:
Tapio Halla-aho (kitara)
Vili Jokela (rummut)

Tapio Koivisto (koskettimet) 
Simo Varjotie (basso)

Jani Wickholm (laulu & kitara)
Yökerhoihin, klubeihin ja muihinkin illanviettopaikkoihin valintasi on viidestä ammattimuusikosta koostuva JW & Uudisraivaajat. Janin kahdeksalta omalta albumilta (kts. musiikki ja albumit) riittää materiaalia ammennettavaksi. Livetoteutus on albumiversioita astetta energisempi ja rokimpi. Janin ikimuistoiset balladit kuten Hukun, Siivet ja Kuu vedetään silti Janin tapaan kauniisti ja herkästi. Yleisön viihtyvyys on taattu.

Mies ja kitara 

Kokoonpano:
Jani Wickholm (laulu & kitara)  
Jani keikkailee myös trubatuurina. Pienempään tilaan, rauhallisempaan meininkiin ja tunnelmaan valintasi on mies ja kitara. Jani saa poikkeuksetta kehuja äänestään, esiintymisestään ja luomastaan välittömästä tunnelmasta. Hänet myös kutsutaan mielellään uudestaan niihin paikkoihin, joissa hän on käynyt.

Tarjouspyyntö

Tarkista keikkakalenterista vapaa ajankohta ja kysy rohkeasti tarjousta joko sähköpostitse tai soittamalla. Mainitse tarjouspyynnössäsi tapahtuma, päivämäärä ja esiintymispaikka, toivottu kokoonpano ja kellonaika. Normaalisti soittosetit  seuraavasti: JW & Flangers 4x45 min, JW & Band 1,5 h ja trubaduurikeikat joko 2x30/45 min tai 1h/1h 20 min. Artisti tuo kaikissa kokoonpanoissa mukanaan omat soittimet sekä äänentoiston. Bändikokoonpanoissa myös valokalustona perustava yleisvalaistus.

Huomioitavaa tilaajalle: Esiintymislavan minimikoot bändikokoonpanoissa 3x4 metriä ja trubaduurikeikoissa 2x2 metriä.  Esiintymispaikan välittömässä läheisyydessä olisi hyvä olla parkkipaikka roudausmatkan minimoimiseksi. Jos matka kovin pitkä (yli 25 m), otamme
mielellämme vastaan roudausapua tilaajan puolelta. Varaa aikaa myös soundcheckille. Erillisen valo- tai äänimiehen mahdollista tarvetta voidaan pohtia tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin!

Luowuudenlähde Oy,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
p. 0445260422

HUOM! Jani on kesälomalla MA 7.8 - SU 13.8.2017. Yhteydenotot tuona aikana: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.